Seks met een Narcist

Onvoorspelbaar gedrag

Een van de gebieden die het minst besproken worden en het meest problematisch wanneer je getrouwd bent met een narcist is seks.

Het kan worden beschreven op twee manieren:

 • Hij /zij heeft een constante verlangen naar seks en wil dat je beschikbaar bent op elk moment, volgens zijn/haar gril en wat er gebeurt in zijn/haar broek.
 • Hij/zij heeft weinig behoefte aan seks en je gaat voor lange periodes zonder. Je moet bedelen en zelfs dan draait het vaak uit op niets.

Wat er vreemd is voor narcisten op het vlak van seks,  waar ze op andere gebieden vrij voorspelbaar zijn, lijkt het net het tegenovergestelde als het gaat om seks.

Je moet niet vergeten dat alles in het leven van een narcist er is/ en gedaan wordt om jou te overheersen.  Jou onder controle houden, omdat hij/zij haar/zijn doelstelling zou kunnen bereiken.

Een andere reden is ook hoe ze door die controle er voor zorgen dat ze zich goed voelen, en eigenlijk jouw energie aftappen.

Net als een emotionele vampier hij/zij  jou energie wegzuigt waar hij het kan krijgen.

narcistische persoonlijkheid masker confronteren gedrag leugens johanpersyn.com het tot schande maken van kinderen en volwassenen door een narcist

Seks is een van de beste manieren om controle over jou te krijgen.

Jouw zelfvertrouwen wordt gebroken door je net niet te geven waar je recht op hebt.

Sommigen van u weten  dat de meer gruwelijke details van een mislukt seksleven met een narcist  zijn dat hij bleek homo te zijn, een pedofiel, trans-gender of travestiet, dat zijn voorkeur shemales zijn en de pijn en verwarring die dat met zich meebrengt voor de partner. Een gevoel van compleet waardeloos zijn steekt weer de kop op.

Het brengt je in alle geval in een moeilijke positie als je kinderen hebt met een narcist.

Hoe ga je daarmee om als hun vader/moeder plots niet de seksuele oriëntatie heeft waardoor zij (de kinderen) dachten uit liefde geboren te zijn?

Als ze blijken het kind te zijn van het misbruik en leugenachtigheid van één van de ouders. Niet gewild, maar gemanipuleerd. Een gepland bedrog?

Voor de nieuwe partner van de narcist, wil ik dat je weet wat je te wachten staat als je dat liefdespad met de narcist bewandelt.

Intimiteit staat niet op het menu

Intimiteit is een vereiste voor goede en gezonde seks. Het gaat om meer dan de fysieke reacties zoals iedereen in een gezonde relatie kent.

Uw narcistische man/vrouw (of ex) is niet in staat tot intimiteit omdat die hem/haar kwetsbaar zou maken.

Ze gaan pogen om intimiteit te faken, zonder die te voelen.

Het uiten van hun gevoelens is over het algemeen problematisch.

De narcist staat boven intimiteit, terwijl seks misschien technisch bevredigend kan zijn, heb je altijd het gevoel dat er iets ontbreekt.

Zelfs de intimiteit die de partner voelt kan het gevolg zijn van de vervulling van zijn co-dependentie probleem, de problematische bereidheid om zich volledig over te geven aan de ander in de wanhoop om de eigenwaarde te versterken, want dan later bleek een illusie te zijn.

Je voelt alsof de narcist niet echt bij u is.

Er is geen spirituele of emotionele band, en hoewel de narcist  bedreven kan zijn in het maken van plezier (als hij/zij wil) lijkt het bijna alsof je er niet toe doet, je bent een object die past in een doelstelling van de narcist.

Dat komt omdat narcisten hun partners gebruiken als opblaaspoppen.

Ze masturberen. Alleen ben jij het middel.

De meeste narcisten willen niet masturberen bij zichzelf, ze houden van het gebruiken van anderen daarvoor. Ze gebruiken hun partner voor dat doel. Meestal vindt de narcist het een groot probleem als zijn partner zou masturberen.

Mogelijks is dat in het begin van de relatie voldoende opwindend maar als dat een patroon wordt, of als dat je eigen bevrediging gaat verminderen en je eerst moet ‘werken’ ga je vragen stellen bij de verhouding.

De narcist kent drie fasen in de ontwikkeling van zijn relatie met zijn prooi.

Als u zich niet kunt terugvinden met wat ik heb gezegd hierboven kan je in een van de eerdere stadia van de relatie bevinden, of uw narcist kan een andere reden hebben voor de inspanning die hij doet om uw warm te houden.

Misschien hoorde hij/zij dat u vertelde aan een vriend dat de seks met hem/haar zo leuk was en streelt dat zijn imago en denkt zo gemakkelijker nieuwe partners te krijgen.

In alle geval denken zij graag van zichzelf dat ze begerenswaardig zijn en houden ze de illusie hoog dat ze zeer goed zijn voor hun partner, terwijl in feite de agressie reeds om de hoek lonkt.

Op deze manier kan hij meer mensen misleiden.

Hoe moet het nu verder met de ouder met kinderen van een narcistische ouder johanpersyn.com

In ieder geval, de meeste narcisten gaan door de volgende drie fasen met hun partner:

Eerste fase:  overtuigen

Je hebt de man/vrouw ontmoet.

Hij/zij is geweldig in elk opzicht, in feite is het bijna niet te geloven.

Hij/zij is romantisch, fluistert sexy zoete dingen in je oor.

Hij geeft je een voet wrijft, hij koopt je bloemen.

Zij besteedt al haar aandacht aan je.

Uren kan ze naar je luisteren. Jullie blijken veelal dezelfde ideeën te hebben.

Je voelt je aanbeden in alle opzichten.

Hier is wat er werkelijk aan de hand is.

Zij/hij vindt dat u aan zijn behoeften voldoet op dit moment.

Je maakt dat de narcist er goed uitziet op een bepaalde manier.

In de ogen van zijn collega’s denkt hij dat hij stijgt in waarde door zijn verovering.

Misschien had iemand anders een oog op jou, en is het hof maken van jou een ​​onuitgesproken concurrentie om je weg te stelen van een tegenstander.

Doordat mogelijks iemand van zijn collega’s/vrienden je zag zitten, werd jij plots een prooi voor hem, belangrijk genoeg om een inspanning te doen, om zijn verlangen om de meerdere te zijn te bevredigen.

U kunt er zeker van zijn dat het niet uitmaakt wat hem interesseerde in jou.

Hij/zij voelt dat het hem dichter bij zijn doelen zal brengen op een bepaalde manier voor zijn prestige.

Tweede fase: het bezit nemen.

De laatste rijstkorrel is nauwelijks weggeborsteld uit je haar, je bruidsboeket is nog vers en plotseling krijg je het gevoel dat er iets is veranderd, maar je kunt er niet helemaal je vinger opleggen wat het is.

Het is niet altijd het huwelijk waar het bezit nemen van jou start.

Soms is het een ring, samenwonen, een baby, of dat u stopt met uw taak om een ​​huisvrouw te zijn of dat je huisvrouw wordt.

Zodra de narcist de toezegging heeft dat hij u op een of andere manier jou bezit, dat de narcist je overheerst, dat je onder zijn invloed bent gekomen, begint de werkelijke agenda van de narcist.

Nu is er niet langer een noodzaak om een ​​inspanning te leveren, om u te overhalen, om zijn prooi te zijn. U denkt dat u een deel van hem bent geworden, net als zijn arm of been.

Hij kan zijn arm naar believen bedienen zonder een inspanning te verrichten en dat is wat de narcist van u ook verwacht.

Het is ergens in deze tijd dat seks een slagveld geworden is op een of andere manier.

Hij zal ofwel  grijpen naar je elke keer dat het de narcist past. Dat kan zelf meerdere keren per dag zijn in de hoop je een seksverslaving aan te praten of hij zal beslissen dat hij je het beste kan overheersen door je in de war te brengen door niet te communiceren over intimiteit en je te overvallen met speciale behoeftes van de narcist op een spectrum van geen seks tot kinky seks.

zelfontwikkeling na misbruik door een narcist johanpersyn.com

Alles moet de controle over jou mogelijk maken.

Seks kan je voor langere tijd onthouden worden. Zes weken, acht weken,  zes maanden, acht maanden, soms meer. Je zou kunnen vragen, smeken, pleiten, of de meest sexy nachtjapon gaan dragen het zou niet uit maken.

Als je begint over jouw fantasieën, pas dan op want later zullen die gebruikt worden tegen u, of om u te vernederen.

De narcist kan je goedenacht kussen. Of een soort plichtmatige ‘ik hou van je’ zeggen.

Maar gezien er geen diep verlangen is, wordt er weinig geknuffeld, geen intiem gefluister, zo goed als geen gesprek. Er is niets intiems aan.

Door ideeën voor te stellen om de narcist te gaan prikkelen in deze situatie voed je enkel zijn narcisme.

Als jij bedeelt krijgt de narcist een kick. Dat is dus het slechtste advies dat je kunt geven aan een prooi van de narcist want het werkt het in de hand.

Als je een hoge seks-drive hebt, is geen seks voor een lange periode ongemakkelijk zowel fysiek als emotioneel. Masturbatie kan dan dienen om je in evenwicht te houden. Als de narcist dat komt te weten zal de narcist  je dat verbieden, omdat de narcist anders de volledige controle over je seksualiteit kwijt is.

De narcist wil bepalen wanneer, waar en hoe je een orgasme mag hebben als je met hem meewerkt.

Masturbatie zal hem dus hinderen en de narcist kan dan best aanhalen dat dit de oorzaak is van zijn impotentie.

Trouwens als de narcist er verschillende relaties op nahoudt met personen met verschillende seksuele karakteristieken zal hij zeggen dat dat het gevolg van het seksueel gedrag van zijn partner is.

De verliefde in het openbaar maar de koude thuis.

Als de narcist bij andere mensen is zal hij handelen en doen alsof hij/zij het beste seks-leven heeft.

Als jullie kinderen hebben zal de narcist niet nalaten opmerkingen en insinuaties te maken dat de narcist zorgt voor een geweldig seksleven.

Jullie worden gezien als het perfecte koppel. Uiteraard wil de prooi dat het huwelijk werkt en wordt daar niet tegenin gegaan. Precies omdat de narcist er zo graag overstoeft dwingt hij dat de prooi voortdurend zoekt naar betere, leukere, zoetere manieren zodat de narcist er trots op kan zijn. Want over zijn trots gaat het.

Evenwel als je vertelt dat je echt geen zin hebt dan leidt dat dikwijls dat de narcist zijn handen niet kan thuishouden en word je gedwongen.

Op een gegeven moment realiseer je je dat je gevangen bent

veerkracht transformatie vertrouwen herstellen verbinden narcistisch misbruik

Derde Fase: Verlating

Het kan een lange tijd kosten voor je het eigenlijk door hebt. Dat je begint te weerstaan aan de leugens en uw eigen ideeën ontwikkelt.

Dan zoekt de narcist naar een andere manier om je te controleren.

Misschien krijg je de stilte behandeling en word je gemeden voor uren of dagen. Dit kan heel mooi zijn, eigenlijk.

Het kan beginnen met verbaal geweld.  Er is verachting, er is geschreeuw.

Als je antwoordt dan krijg je het etiket drama. Dat je overdrijft.

De narcist zal zeggen dat je denkt dat de wereld rondom jou draait.

Het zal een beetje afhangen van wat de narcist zegt; want je emoties worden nog steeds min of meer door de narcist gevoed.

U dient ooit te besluiten dat u zult stoppen met reageren en vertrekken.

Het is echt mogelijk dat de narcist er ook pedofiele relaties op nahoudt. Hij kan een bezoeker zijn van exotische landen voor snoepreisjes met al dan niet minderjarige seksslaven. Hij kan in het bezit zijn van kinderporno of sites met kinderporno bezoeken.

Als je dat ontdekt loop je gevaar dat je wordt vermoord.

Als u op geen enkele manier meer reageert verliest de narcist wat de narcist nodig heeft.

Al was het zijn dekmantel voor zijn criminele activiteiten.

Dan kunnen 2 dingen gebeuren. Of hij zal een ander slachtoffer vinden (dat kan 1 van uw kinderen zijn) of hij vertrekt.

Maar je kunt ook beslissen dat u niet van plan bent langer te leven op die manier.

Hoe verder gaan met je leven?

Terug gaan naar een leven in dienst van de narcist is niet mogelijk.

Je kunt onderzoeken wat waar is over jezelf en welke dingen leugens zijn die de narcist verkondigde over u.

Misschien overweeg je om er verder over te praten.

Ga dan naar mijn Facebook pagina en zend me een persoonlijk bericht, maar vergeet niet eerst een commentaar te geven, een like of een share op dit artikel. Een van de manieren om verlost te worden van uw codependentie met de narcist is het ontwikkelen van uw kennis over dit onderwerp.

Als u het echt meent om u los te rukken of u hebt schrik om terug in de handen van een narcist te vallen dan doen deze artikels hier op mijn blog de nodige aanzet. Het is dan ook evident dat als je perspectief van mij verlangt dat u mijn blog volgt. Daarom besteedt aandacht om nu mijn blog te volgen.

Leg nooit uw plannen uit aan de narcist. Start nooit het proces van scheiding vooraleer u goed voorbereid bent.

veerkracht transformatie vertrouwen herstellen verbinden narcistisch misbruik

Kan ik een antwoord krijgen op de vraag of je ooit een relatie gehad hebt met een narcist?

Als je dat wenst en uzelf er door geen gevaar loopt, laat ons iets daarover weten in de commentaar sectie hieronder. Dat is een geweldige manier om elkaar te helpen in deze gemeenschap. Als je bewust geworden bent van uw situatie dan zal het helpen om anderen ook bewust te maken, dit verhoogt immers uw eigenwaarde.

Maar als u verkiest dat te delen met mij persoonlijk kan je dat als je me bevriendt op Facebook en een persoonlijk bericht stuurt. Ik ga dan in op al je vragen zodat u zich tevens informeert door het dagelijks lezen van mijn artikels. Daarom is het volgen van mijn blog een must als ze resultaat willen halen met de coaching.

Het is geen therapie of coaching sessie,  gewoon luisteren naar je verhaal en zien of we daar klaarheid kunnen in krijgen.

Ook als je genoten hebt van deze inhoud, en u wilt voorkomen dat deze narcistische personen je leven gaan domineren, dan zorgen we er voor dat je goede vrienden gaat maken. Zet dan de stap om mijn facebook pagina te liken.

We zullen jou een ton aan verbazingwekkende middelen aan reiken die u zullen helpen te herstellen van misbruik door een narcist.

Iedereen wenst uiteindelijk te bouwen aan een warme gezellige thuis.

Gelieve mij niet te contacteren als je geen inlevingsvermogen hebt.

Johan Persyn

PS : Wil je meer weten kijk dan hier, want het is geen training, het is geen coaching, het is geen therapie.

PS : Vindt u dit artikel interessant, leerrijk, controversieel, of hebt u eens kunnen glimlachen van herkenning en erkenning? 

Aanverwante teksten

Handboek bipolaire stoornissen / druk 1

Manisch-depressief gids voor patiënten, familie en hulpverleners

Handboek voor Asperger-vrouwen Over het maken van verstandige keuzes

Gezonde keuzes, simpel gemaakt veeg 80% van de chronische ziekten van tafel

Gun jezelf rust (luisterboek) luisterboek – stap uit de drukte en creeer ontspanning

Advertenties

4 gedachten over “Seks met een Narcist

 1. Ik wil je graag toevoegen op fb maar dan zien mijn vrienden op fb dat ook
  Kun je geen besloten groep aanmaken
  Dan zouden slachtoffers ook met elkaar kunnen praten zonder dat iemand mee leest
  Want het lucht misschien ook op als je met medeslachtoffers je ervaringen deelt
  Of vragen hebt.
  Gedeelde smart is halve smart
  Groet, Yvonne

 2. Mijn ex-man ( narcist) is onze hele huwelijksreis niet één keer met mij naar bed geweest.
  Later ontweek hij rustig een jaar lang sex te hebben.
  Wel ging hij tijdens onze huwelijksreis met een man mee en liet mij alleen een middag aan een stil strandje zitten.

Bedankt, zoals altijd om aardig en creatief te zijn in uw reactie.