Enkele interessante video’s voor transformatie

 

 

Als er iets is dat je wilt en erg naar verlangt, dan moet je al hetgeen doen wat noodzakelijk is en laten wat je niet mag doen. En wanneer je dan het beste van jezelf geeft en dat is niet genoeg dan moet je doen wat noodzakelijk is en je dromen niet opgeven.

Waar je je aandacht op zet daar gaat je energie naar toe, en als je beslist wat je wilt realiteit worden in je leven en je neemt daarvoor massale actie en gebruikt de feedback, dan kun je dat bereiken.

Zodra je hebt geleerd jezelf te beschermen en je emotioneel los te maken van de narcistische individuen in jouw leven, merken velen dat ze baat hebben bij een goede therapeut, waar ze kunnen worden aangemoedigd, meer informatie krijgen over zichzelf en leren manieren om aan zichzelf te werken.

De standpunten zijn Johan Persyn zijn niet noodzakelijkerwijs die van wetenschappelijk America en Europa.

Als u dankzij deze post meer inzicht hebt gevonden, vergeet dan niet om te reageren, commentaar te geven en te delen.

Vond u dit artikel interessant, leerrijk, controversieel dan is een like, een commentaar, een share of  een donatie, hoe bescheiden ook, misschien een goed idee.

PS: Dit artikel is op geen enkele manier bedoeld als vervanging voor medische of psychologische counseling. Als hulp of advies van een expert nodig is, moet worden gezocht naar de diensten van een competente professional.

PS : Vindt u dit artikel interessant, leerrijk, controversieel, of hebt u eens kunnen glimlachen van herkenning en erkenning? Dan is een donatie, hoe bescheiden ook, een goed idee want dan kan ik voor meer van dit zorgen. Dank U wel.

Bedankt, zoals altijd om aardig en creatief te zijn in uw reactie.