De narcist op weg naar zijn volgende bron – empathische persoon.

De bottom line is dat de narcist niet in staat is om lief te hebben.

Behalve zichzelf is er niemand die oprechte liefde en zorg ontvangt van een narcist.

Voel geen jaloezie of pijn als uw narcist naar zijn volgende bron – prooi – slachtoffer gaat.

Want de narcist heeft het nieuwe doelwit gewaarschuwd dat je ze kunt confronteren en ze zullen defensief zijn.

Je zal “gek” of “gestoord” lijken, net zoals je was verteld.

Je zult jaloers en verbitterd lijken, gewoon proberen hun “goede zaak” te vernietigen.

Je zult de narcist aantrekkelijker laten lijken, terwijl je voor hem vecht.

Je waarschuwing zal waarschijnlijk hun band versterken als het doelwit terugdringt tegen hoe ze zich VOELT over de narcist. Dus averechts effect.

Ze is al verleid door zijn charme en waarschuwingen dat je een gek bent.

Uw claims lijken zijn geloofwaardigheid te geven aan zijn waarschuwingen over uw instabiliteit en bitterheid.

Dit is tenslotte haar zielsverwant waar je tegen hebt.

Hij gaat niet opeens het vermogen vinden om daadwerkelijk van iemand te houden en voor hem/haar te zorgen.

Een kwestie van tijd

Het enige voordeel van het waarschuwen van het nieuwe doel is de mogelijkheid dat rode vlaggen bij het slachtoffer eerder worden herkend, maar er is geen garantie.

Vergeet niet dat de nieuwe partner een slachtoffer is, net zoals jij was.

Er is geen reden om ze te kleineren of hun leven moeilijker te maken.

Helaas is het gewoon een kwestie van tijd voordat de narcist ze vernietigt.

Heb medelijden met het nieuwe doelwit omdat ze in dezelfde getraumatiseerde toestand terechtkomen waarin de narcist je snel achterlaat.

Jij bent zo’n speciaal persoon.

Jij ben een zeer scherpzinnig en inzichtelijk persoon en behoort tot de 40% van de mensen die voelen wanneer iets niet klopt, die reageren op hun instinct, en die actie willen ondernemen en spreken tegen onrecht.

de nieuwe kleren van de keizer VKoN johanpersyn.com

Je houdt vaak van het kind in de nieuwe kleren van de keizer, vertelt de waarheid en legt leugens en foute dingen bloot en je bent het doelwit van zondebokken, pesters, narcisten en sociopaten die worden gedreven door overdreven jaloezie en angst voor schaamte, gebrek aan mededogen, en het onvermogen om zelf te verzachten.

In de praktijk is het zo dat jij het vermogen hebt om jouw eigen emoties te begrijpen, om naar andere mensen te luisteren en zich in te leven in hun emoties, om op een emotionele manier emoties te uiten en om jouw emoties zodanig te behandelen dat ze jouw persoonlijke kracht verbeteren.

Een specifiek kenmerk van jou is dat je gevoelig bent voor de emotionele nood van anderen. Omgekeerd heb je moeite om een gesloten geest en gebrek aan compassie in anderen te begrijpen.

Dit is een beperking die empathische “aardige” mensen hebben. Daarom is het belangrijk dat ze bewust worden van het narcisme om uw niveau van bewustzijn verder te verhogen.

Dit onvermogen om het ‘slechte’ in anderen te zien, vergroot ook aanzienlijk jouw kwetsbaarheid voor aanvallen van emotionele vampiers gedurende jouw hele leven. Dientengevolge, kan je gemakkelijk worden aangevallen door energievampiers zoals zondebokken, pesters, narcisten, en sociopaten.

Dus in werkelijkheid behoor je tot enkele van de ‘aardigste’ mensen in de wereld.

Dit is gek makend en is het hart van het zondebok mechanisme en misbruik in gezinnen en naar mijn mening, een van de belangrijkste oorzaken van het kwaad in de huidige samenleving.

De voornaamste reden waarom mensen om begeleiding vragen, is omdat ze als kind zondebok waren en posttraumatisch schade leden.

Dit is een psychologisch trauma!

Tot je echter leert om verantwoord gebruik te maken van jouw gave, word je vaak misbruikt … niet alleen door romantische partners, maar door mensen in het algemeen.

Je hebt wellicht ook een track record in het ontwikkelen van co-dependentie gedrag in de kindertijd om om te gaan met de overweldigende oneerlijkheid in de wereld en om anderen te plezieren, die ze meestal in hun volwassen relaties inbrengen.

Jij bent zo’n speciaal persoon die leed en herstellende bent van mishandeling als kind, pesten in de kindertijd, volwassenen pesten en vervolgens met een narcist of meer dan één narcist trouwde.

Je kunt deze gave en kwetsuren tijdens je healing naar je niveau van bewustzijn brengen.

Ontwikkel uzelf, uw kinderen en anderen over hun onvermogen om het “slechte” in anderen te zien, de wolven in schaapskleren.

wolf in schape vacht

Dit vergroot aanzienlijk je kwetsbaarheid en dit voor 60% van de mensen, die niet alleen narcisten, pestkoppen en psychopaten omvatten, maar ook de zwakken die zich bij deze misbruikers voegen of je verder schaden door niets te doen (inactiviteit) omdat ze het hart of de dapperheid missen, die jij hebt om gewoon het juiste te doen.

Dank U om je tijd te nemen om dit te lezen en te beluisteren.

Ik hou ervan als je consistent terugkomt omdat dan de kennis kan gebruikt worden in jouw bestaan.

Ik hou er ook van als ik van je hoor wat jou het meeste raakte.

Ik ben nieuwsgierig om te horen wat jij nog zou willen toevoegen.

Download nu dit deel van de audioversie en beluister dit artikel met als titel “De narcist op weg naar zijn volgende bron ” herhaaldelijk en aandachtig.

Bedankt, zoals altijd om aardig en creatief te zijn in de reacties.

Johan

 

Bedankt, zoals altijd om aardig en creatief te zijn in uw reactie.