Ga nu voor Meer Kennis, begrip, inzicht en besef van Narcisme in een ‘aha’ Moment?

Ouderschap kan het meest uitdagende en ongewenste ding zijn dat je ooit hebt gedaan zonder kennis van narcisme.

Dit is zeker het geval als je zelfs bent opgevoed op een manier waarmee je niet tevreden bent.

Was een ouder of ouders van jou ‘narcistisch”

en heb je daarvan gedragingen overgenomen door

een gebrek aan kennis van narcisme?

Het is natuurlijk om in de war te voelen, zelfs in paniek, door de gedachte om jezelf genoeg bij elkaar te houden om een gelukkig, gezond, slim en evenwichtig kind te bevorderen.

De details maken echter niet zoveel uit als je denkt wat ze doen.

Het is het grote, geborgen gevoel van je huis en je relatie met de deelnemers dat telt als het gaat om het opvoeden van kinderen en de vrede die je uitstraalt.

Misschien moet je soms werken, misschien maak je fouten. Je bent nog steeds mama of papa, je houdt nog steeds van je kind, en dat is alles wat echt belangrijk is.

Om u te laten weten dat alles kan goed worden als u leert om de juiste houding te krijgen door uw kennis van narcisme te verhogen. Daarom is er ook een begrippenlijst waar je je kennis van narcisme kan testen en vervolledigen.

Doe mee met me in een gesprek en laten we elkaar inspireren.

aha moment gloeilampmoment bij het ontdekken van narcisme johanpersyn.com

Verhalen over interacties met narcissen laten ons soms een ‘aha’ beleven.

Zo’n moment geeft ons een epiphany van herkenning, waarin het puzzelgedrag en de interacties met de narcisten in ons eigen leven plotseling duidelijk worden.

Alleen door te lezen of te horen over de verdrukkingen van anderen kunnen sommigen van ons dat resonantie akkoord vinden die ons attent maakt op de narcistische mishandeling in ons eigen leven en hoe ons er van te transformeren.

Die verhalen zijn hier te vinden.

Johan Persyn

Disclaimer

Ga naar home website

Je kunt je beslissingen die je neemt om meer kennis te hebben over narcisme en over jezelf als co-dependent  “accountable” maken bij iemand die je echt vertrouwt.

De materialen en inhoud op deze website zijn alleen bedoeld als algemene informatie om meer kennis van narcisme te verwerven en zijn niet bedoeld als vervanging voor professioneel advies, diagnose of behandeling. Gebruikers van deze website mogen niet vertrouwen op de informatie die wordt verstrekt voor hun eigen gezondheidsbehoeften.

Alle specifieke vragen moeten worden voorgelegd aan uw eigen zorgverlener. Ik ben geen psychiater, geen psycholoog of therapeut. Ik heb wel ervaring met narcisme.

 

Bedankt, zoals altijd om aardig en creatief te zijn in uw reactie.