Contact VKoN

Vul alstublieft uw gegevens in of neem contact met mij op Facebook of Skype. id = jo030256

Ik bied vrij overleg aan, aan Facebook-vrienden die psychologisch en emotioneel misbruikt zijn door bedekte narcissen en klassieke grandiose narcisten.

Ik spreek met mensen die getrouwd zijn met en scheiden van narcistische personages, volwassen kinderen van narcistische ouders, narcistische broers en zussen hebben en narcistische stief- familie.

Ik werk samen met mijn Facebook-vrienden om hen te helpen met specifieke strategieën en succesvolle helende praktijken. Ik gebruik mijn expertise, empathie en ervaring om hen te helpen en met hen te werken om de diepe problemen te ontdekken die hen kunnen helpen om volledig te herstellen en te transformeren – psychologisch, emotioneel en spiritueel.

Voor psychotherapie verwijs ik door naar mensen met ervaring in dit domein want ik ben geen psychiater, psycholoog of therapeut. Ik heb wel ervaring met narcisme.

Voor alle medische problemen gelieve uw arts te raadplegen.

Ik ben ervaringsdeskundige inzake narcisme.

Om een afspraak te plannen, neem dan contact met mij op via het onderstaande formulier of stuur me een persoonlijk bericht op Facebook.

Voor meer diepgaande informatie ga naar mijn website

Je kunt je beslissingen die je neemt om meer kennis te hebben over narcisme en over jezelf als co-dependent “accountable” maken bij iemand die je echt vertrouwt.

Ik dank je om regelmatig mijn artikelen te liken, sharen of commentaar te geven.

Please enter your information or take contact with me on Facebook or Skype. id=jo030256

Disclaimer

Bedankt, zoals altijd om aardig en creatief te zijn in uw reactie.