Doneer @Johan’s Stop Narcisme Missie: Onafhankelijke blog over narcisme.

Een onafhankelijk blog over narcisme.

Om zelfcensuur te vermijden vind ik het belangrijk dat ervaringsdeskundigen hun visie op narcisme kunnen duidelijk maken. Daarom dat ik dagelijks werk aan mijn onafhankelijke blog over narcisme.

Door dagelijks contact te hebben met slachtoffers van narcisme sta ik in nauw contact met de realiteit van narcisme.

Nochtans ben ik  geen psychiater, psycholoog of therapeut. Ik heb wel ervaring met narcisme.

Reacties van lezers via mijn blog en Facebook acht ik essentieel.

Meestal willen mijn lezers discreet blijven gezien het “narcisme” onderwerp uit schrik voor hun veiligheid en dit van hun kinderen.

Daarom dat ik vraag me een persoonlijke boodschap te sturen voor een brainstorm-sessie, coaching of om je even te ontstressen. Ik krijg zeer dikwijls het woordje herkenning horen, want mijn onafhankelijke blog over narcisme bevat levensechte ervaringen.

Informatie uit verschillende bronnen

Hier vindt u berichten, koppelingen, verhalen en informatie uit verschillende bronnen om u te helpen op uw reis van scheiden en genezing van het trauma van getrouwd te zijn met een emotioneel beledigende of narcistische echtgenoot, of te hebben gewoond en samengeleefd met verschillende narcisten in uw familie.

Ik geef je ook een aantal tips die bij mij gewerkt hebben en die uw emotionele intelligentie kunnen bevorderen. Je kunt me daar steeds voor telefoneren om een afspraak te plannen.

Door studie in dit éénmansmedium kan ik een professioneel niveau handhaven, vormelijk én inhoudelijk, en werk daar dagelijks een aantal uren aan.

Vindt u mijn teksten het lezen waard?

Bevatten ze voor u verrassende inzichten over narcisme?

Doneer @Johan's Stop Narcisme Missie: Onafhankelijke blog over narcisme. Zal een veerkrachtige persoon het narcistisch misbruik stoppen? slachtoffers van narcistisch misbruik

Wat kan deze onafhankelijke blog over narcisme betekenen?

Deze blog biedt ondersteuning en hulpmiddelen om je op weg te zetten naar genezing en bloei na narcistische mishandeling. Je hebt veel vrienden verloren en wil nu een nieuw leven krijgen en relaties onderhouden. We geven u de informatie om voorbij de pijn te gaan. We verwijzen u naar de hulpverleningsdiensten en therapeuten.

VKoN is gemaakt om het bewustzijn van narcistische, sociopathische en emotionele mishandeling te verspreiden, evenals de dynamiek van toxische relaties.

Hier vind je video’s, boeken en de bronnen die je nodig hebt over hoe je narcistisch misbruik kunt overwinnen.

Een afweersysteem opbouwen

Daardoor kun je een krachtig afweersysteem opbouwen om openlijke of geheime aanvallen te neutraliseren die door narcisten worden gebruikt. Leer hun taktieken en methodieken kennen en de gepaste respons.

Op het moment bied ik ook vrije individuele counseling als je er zelf om vraagt. Dit zal in elk geval uw geloof en motivatie om te herstellen bevorderen als je de nodige acties doet.

Lezen van deze blog helpt je navigeren door disfunctionele relaties met emotioneel niet-beschikbare mannen en narcisten. In het bijzonder krijg je inzicht om de veranderingen aan te brengen in je leven die nodig zijn om dit type nooit meer aan te trekken.

Informeren inspireren en bekrachtigen

VKoN wil zoveel mogelijk diegenen die hebben geleden onder welke vorm van narcistisch misbruik de informatie bezorgen, bekrachtigen en inspireren.  Uiteindelijk start je met de creatie van een geweldige toekomst vol met gezond zelfrespect en hoge normen.

Als een overlever van narcistisch misbruik schreef ik oorspronkelijk alleen een aantal artikels over narcisme voor mezelf, als een louterende oefening. Als kind groeide ik op in een gezin met sterk narcistische trekken. 3 jaar was ik getrouwd met een narciste. Ik werkte 12 jaar voor een baas met sterk narcistische eigenschappen.

Ik schrijf zowel over het overleven van een huwelijk met een narcist als ook het scheiden van de narcist. Tussen in zit dan de dysfunctionele romantische relatie waarmee alles begint.

Kortom een onafhankelijk blog over narcisme om inzicht en ondersteuning te bieden voor overlevenden van narcisme.

onafhankelijke blog over narcism : door mijn teksten te lezen zul je manieren ontdekken om een narcist te spotten en het dan ook grondig begrijpen met verschillende ervaringsverhalen.
De kans is groot dat je een narcist bent tegengekomen. U weet wel, die vriend die op de een of andere manier erin slaagt om elk onderwerp van gesprek terug te brengen naar zichzelf; de collega die altijd opschept over het nieuwste, beste ____; het familielid dat denkt dat ze heter is, slimmer en gewoon in het algemeen beter dan jij in alles. Maar hoe is zijn karakter, welke technieken gebruikt hij, wat is je respons, dat vind je allemaal in narcisme blog?

Een bron voor oplossingen van vragen over narcisme.

Het helpen vinden van bronnen om te genezen van emotioneel misbruik zal de snelheid van uw genezing bevorderen.

Enerzijds door deze blog en de verbonden sociale media hebben we een plek voor mensen die last hebben van een narcistische persoonlijkheid. Anderzijds vind je een kennis om over jouw problemen te praten en steun te krijgen.

Uiteindelijk zijn het de verhalen van leken, insider informatie over narcisme die me zo veel hielpen dat ik besloot er een paar van mijn eigen toe te voegen in de hoop iemand anders te helpen.

Wilt u deze onafhankelijk blog over narcisme van wat inkt voorzien?

Heeft ons persoonlijk gesprek u verder geholpen? Of wenst u een vraag te stellen?

Zend me een persoonlijk bericht op Facebook of Messenger

Heeft mijn ondersteuning gedurende verschillende sessies jou iets bijgebracht?

Dan kan u altijd een gift overmaken op deze donatierekening:

BE19 7380 2611 1412  Johan Persyn

of via GOFundMe. Johan’s Stop Narcisme Mission

GoFundme

Johan Persyn

Aanverwante artikels

Mijn pagina’s op Facebook

Hij/zij was de liefste maar ook de ergste.

Brief aan een narcist.

De narcist doet je twijfelen aan jezelf

Moet ik eerst geestelijk voor mezelf zorgen en dan voor een ander.

Het is niet jouw fout dat het conflict begint met verbaal geweld door een narcist.

Narcistische relatie met laag zelfbeeld.

De variaties van het narcisme.

Wie wij zijn.

De narcist doet je twijfelen aan jezelf

 

Blijf leren, blijf groeien Soofos onafhankelijke blog over narcisme

Muziek algemeen onafhankelijke blog over narcisme

 

 

Advertenties

Bedankt, zoals altijd om aardig en creatief te zijn in uw reactie.