Doneer @Johan’s Stop Narcisme Mission.

Ik ben een onafhankelijk blogger over narcisme, leef voor mijn pen. Ik ben ervaringsdeskundige en vind het belangrijk om zelfcensuur te vermijden. Ik ben geen psychiater, psycholoog of therapeut. Ik heb wel ervaring met narcisme.

Reacties van lezers via mijn blog en Facebook acht ik essentieel, maar meestal willen mijn lezers discreet blijven gezien het “narcisme” onderwerp. Daarom dat ik vraag me een persoonlijke boodschap te sturen voor een brainstorm-sessie, coaching of om je even te ontstressen.

Door studie in dit éénmansmedium kan ik een professioneel niveau handhaven, vormelijk én inhoudelijk, en werk daar dagelijks een aantal uren aan.

Vindt u mijn teksten het lezen waard? Bevatten ze voor u verrassende inzichten over narcisme? Wil u deze pen van wat inkt voorzien? Heeft ons gesprek u verder geholpen? Heeft mijn ondersteuning gedurende verschillende sessies jou iets bijgebracht?

Dan kan u altijd een gift overmaken op deze donatierekening:

BE19 7380 2611 1412  Johan Persyn

of via GOFundMe. Johan’s Stop Narcisme Mission

Vrijwillige donatie voor coaching, ondersteuning en artikels op VKoN johanpersyn.com

Een vrijwillige donatie is steeds welkom zodat ik mijn activiteiten kan uitbreiden naar nog meer slachtoffers van narcisme op rekening Johan Persyn BE19 7380 2611 1412 met vermelding donatie

€38,00

GoFundme

I am an independent writer on narcissism, live for my pen and want to keep it that way. I would like to continue in the coming months for Dutch-speakers consciousness around narcissism. I am expert and find it important to self-censorship to avoid. I’m not a psychiatrist, psychologist or therapist. I do have experience with narcissism. I would also like to not be dependent on ads, and other online marketing products.

Comments from readers through my blog and Facebook, I consider essential but usually want to remain discreet my readers having regard to the “narcissism” topic.

Why ask them to send me a personal message for a free brainstorming session, coaching or just to de-stress them if they are bonding me on social media.

These people often wait months before they can receive therapy or do not pay these costs. This is why a regular supporting talk of huge importance.

The money will be used to pay my monthly costs can run from 2018 and promotion in social media.

 

By study in this éénmansmedium can I maintain a professional level, formal and substantive, and a number of hours daily to work there.

I want daily a new article on my website and 5 daily calls.

You can find my articles are worth reading? Do they contain for you surprising insights about narcissism? You want this pen of some ink? It means that different families, where children can usually be supported in the difficult period where they separate the narcissist.

Then supporting my mission essential, for which I thank you tremendously.

Johan Persyn

Blijf leren, blijf groeien Soofos

 

 

 

Bedankt, zoals altijd om aardig en creatief te zijn in uw reactie.