Forums

    • Forum
    • Onderwerpen
    • Berichten
    • Laatste reacties
    • Narcistische ouders beschermen hun investering in hun kinderen.

      Eén van de "behoeften" van de narcistische ouder(s) tegenover hun dochter (Nora) is het geld dat ze er aan kunnen verdienen.

      Eerlijk gezegd hadden ze het geld of de winst op hun narcistische investering (Nora) niet echt nodig, ze wilden het gewoon! Hij had immers geen kinderen gewild uit liefde, maar voor zijn imago, voor zijn dekmantel en om er vroeg of laat ook te kunnen van profiteren. Dus wilden deze narcistische ouders hun 'investering', in hun Nora, op elke mogelijke manier beschermen.

      Nora had moeten weten wat er gaande was toen het beruchte 'incident' gebeurde.

      Oh, het was een mooie kleine zwarte jurk! Ze wilde die zo graag hebben. Maar nee! Haar moeder zei dat ze er "te goed" uitzag met die jurk aan. In plaats daarvan werd een lelijke gele jurk bespat met opzichtige rode bloemen met haar goedkeuring gekocht. Zie je waar dit naartoe gaat? Oh zeker. De narcistische ouder(s) bepalen alles in het leven van Nora. Ze hoeft alleen ja te knikken of krijgt gedonder. Dan wordt ze bang gemaakt, krijgt ze te horen hoe gevaarlijk het is, of dat ze wel verplicht is omdat haar ouder(s) haar zo graag zien.  

      Later zou ze online datingprofielen kunnen hebben ... zolang ze ze maar opschreef voor haar ouder(s).

      Nora zou zelfs kunnen daten! Eén date per persoon. Toen eisten haar ouder(s) dat zij hem dumpte. Dump hem Nora, nu! Niemand was tot nu toe 'goed genoeg' om te daten, laat staan om hun dochter te ​​trouwen. Dit zolang mogelijk kunnen vermijden zou hun nog vele jaren opbrengen. Gezien Nora geen vriend had ging ze nog steeds op reis met haar ouders. En ze lieten Nora daarvoor betalen. Ondertussen was Nora al hun boodschappen gratis aan het doen met het geld dat zij verdiende door een job te doen die haar ouder(s) hadden gekozen. Ze mocht de studies niet doen dat ze wilde. Studies voor een meisje van meer dan 2 jaar was non-done. Nu deed Nora er sommige dagen zelfs de klok rond om hen naar hun medische afspraken te brengen. Ze verhoogden haar huurgeld dat ze desondanks alle inspanningen die ze deed moest betalen.  Terwijl ze betaling voor elke druppel warm water, elke watt aan elektrisch en zelfs het gasverbruik om hun eten te koken afwezen. En de narcistische moeder bleef haar ervan beschuldigen haar vader te verleiden. Hetzelfde oude liedje, steeds hetzelfde oude liedje. Gaslichten van de bovenste plank waardoor ze zich onnodig schuldig voelde.

      Op dit punt schreeuw je waarschijnlijk: "Jij idioot! Waarom ben je niet weggegaan Nora?"

      Grootste spijt van haar leven, maat zegt Nora. Waarom is ze gebleven? Omdat, net als kinderen opgegroeid in een sekte, de hekken allemaal in haar hoofd waren. "God, veiligheid en liefde" waren hun "redenen" om haar dichtbij te houden. En het is vrij moeilijk om te discussiëren met "God, veiligheid en liefde" zonder een domme, opstandige eikel/kut te worden genoemd. Plus, ze hadden haar volmacht en al haar rekeningnummers ... "in het geval van een ongeluk." Ze hadden haar bij de ballen, maat! Meer dan 33.000 euro later, door een waanzinnig wonder, werd zij eindelijk gracieus vrij toen zij eenendertig was. Dertig-frickin'-one! Nou, ze heeft ze eigenlijk omgekocht met een  1.000 euro computersysteem en gratis maandelijkse gsm-service. En hier wordt het echt interessant!

      Ze had een jaar later een man in haar leven gebracht nadat ze hem online had ontmoet en een live date had.

      Nou, een onderbroken date. Pa belde en beveelde haar woedend naar huis te komen weg van die date die hun narcistische investering in gevaar bracht. Die methode van hen noemt : Geheime incest en het stinkt. Maar goed, ze trouwden toch en hadden een ​​glorieuze twee weken durende huwelijksreis aan het Lago Maggiore. Gedurende die tijd beweerde haar oom dat ze werd ontvoerd. Haar grootmoeder had haar onterfd op aanraden van haar eigen moeder. Je kunt dit niet verzinnen! Raad eens wat er toen gebeurde? Nee, je raadt het nooit.  

      Toen ze terugkwamen van hun huwelijksreis, begon haar narcistische moeder haar nieuwe echtgenoot te knuffelen en te charmeren.

      Ze deed het zoveel dat haar echtgenoot zich afvroeg of haar moeder in de seksuele problemen was. Tot op de dag van vandaag moet ze (de dochter) ermee lachen! Haar vriendin vertelde haar onlangs dat haar moeder haar man ook sloeg en verbaasd was toen ze naliet haar schoonzoon weg te jagen van zijn vrouw.

      Ondertussen brabbelde haar vader bijna van woede als haar man haar kuste.

      En net als je denkt dat het niet nog vreemder kan worden ... wel. Deze narcistische ouder(s) zouden niet tevreden zijn met het roven van meer dan 33.000 euro die je had kunnen gebruiken voor een hypotheek op een huis. Deze week eisten ze van haar dat ze alles terug zou geven wat ze ooit van haar grootmoeder had gekregen. Schaamteloos! Hun hebzucht en jaloezie kent geen grenzen !? Dit is geen uniek verhaal. Het heet narcisme en dat is wat deze ouders zijn. Narcisten. Ik kijk uit naar de lezing van uw opmerkingen en vragen in de commentaren. Meer bewustzijn over narcisme bevorderen betekent dat je nu dit artikel gaat delen, zoals ander reeds gedaan hebben. Dank u wel. Johan Persyn

      Aanverwante teksten

      Niet meer op bezoek gaan?   Boeken DVD CD EBOOK Narcisme Veerkracht Mindfullness   Begrippenlijst links overzicht   Kenmerken van narcistische moeders.   Steps of Mindfulness DVD   Haar moeder noemde haar een drama queen.

      TAG's:

      #zelfbewustzijn #schaamte #weirdo #narcistischeouder #narcistischevader #narcistischemoeder #psychischmisbruik #oplichter #bedrieger #leugenaar #toxischepersoon #psychopaat #vliegendeaap #vampier #hypokriet#fakerelatie #masker #sociopaat #psycho #narcopath #depressie#geestelijkegezondheid #psychotherapie #manipulatie Skitterphoto
    • 0
    • 0
    • Geen onderwerpen

    • Wat houd je vast aan een narcistische persoon? De goede tijden?

      "Het probleem is dat het niet allemaal even erg is en altijd erg is met een narcist(e)",

      Dat vertrouwde ik mijn beste vriend toe. Dat is wat ons vasthoudt, vooral wanneer we verwachten dat we dankbaar zijn voor de goede tijden, of de keren dat we "veilig" zijn, zelfs als we op eierschalen lopen. goede tijden met een persoon met narcistische kenmerken Een deel van mij dacht echter: "Verdomme die goede tijden!" Want als zij 100 procent slecht was, zou ik het weglopen kunnen rechtvaardigen.

      De waarheid is dat ik plezier had met haar in de goede tijden.

      Ik hield van haar. En ik heb veel van haar geleerd. Ik pakte vaardigheden op toen ik zag hoe zij CEO's charmeerde - dingen die een 25-jarige persoon anders niet zou hebben geleerd. Ik leerde de fundamentele basisprincipes van biologie, het klaarmaken van een verse pizza en vakantie zonder plan.
      En ik weet dat ik echt 'boven haar' sta omdat ik kan erkennen hoe ik als persoon met haar groeide op manieren voorbij posttraumatische groei.

      Dan is er ook nog dat de gekende duivel, minder angstaanjagend is dan de niet gekende duivel.

      Dat wordt gezegd  wanneer je denkt dat het verstandiger is om met iemand of iets bekends om te gaan, hoewel je hem, haar niet leuk vindt, dan om te gaan met iemand of iets waarvan je niet weet dat het erger is. Men pleegt dat ook te zeggen dat het beter is om te gaan met een moeilijke persoon of situatie die men kent dan met een nieuwe persoon of situatie die erger zou kunnen zijn. Maar als je alles al geprobeerd hebt en niets verandert dan moet je wil stoppen met uit datzelfde vatje te tappen. Er is zoveel meer dan die schaarste, die lege relatie. Uiteindelijk draait alles rond angst om de relaties en het leven te realiseren waar je recht op hebt. Want ijscrème boven stront, ruikt nog altijd slecht. Johan Persyn PS: Ben benieuwd naar jouw ervaringen. Laat ze me weten door te reageren. Audioversie

      Aanverwante teksten

      Boeken DVD CD EBOOK Narcisme Veerkracht Mindfullness Begrippenlijst links overzicht Kenmerken van narcistische moeders. Steps of Mindfulness DVD
    • 0
    • 0
    • Geen onderwerpen